Bambuser. The Now is the Wow.

Ulrika frågade varför jag inte v-loggar längre. Det gör jag. Mer än någonsin. Men på ett nytt sätt. Via Bambuser. Det hela handlar om mycket mer än en videoblogg. Grejen med Bambuser är att det är live som sparas. Till höger i spalten ser ni en TV-ruta med en testbild. Om ni inte ser en testbild så beror det på att jag just då sänder via Bambuser. Alltså just då: live. Om man klickar på rutan kommer man till sändningen och, här kommer det fina med det hela, man kan då chatta med mig direkt medan jag sänder – direkt i mobilen. Jag ser vad ni skriver och svarar i sändningen.

Under de senaste månaderna har ett gäng av oss blivit mer och mer intorskade på Bambuser. Och mer och mer händer runt tjänsten. Så mitt tips är att du testar den. Numera sparas också webcamsändningar, som fungerar på samma sätt: strömmande livesändningar med chatten. Men för mig är det mest fascinerande och det mest användbara med Bambuser att köra mobilt. Och på tal om att köra: jag försöker så ofta som möjligt köra ”Morgon med Deeped” när jag kör in till Falun. Interaktivt morgonprogram medan jag kör in till jobbet.

Lite intervjuer som gjorts med Bambusergänget: och .
Nu.

Självklart – jag tillhör ”bubblan”1, social media-geeks som testar allt möjligt så ofta vi kan. Och jag tillhör ambassadörerna för tjänsten eftersom jag faktiskt älskar den och ser oerhörd potential i den.

Andra bloggar om: , , ,

  1. Bisonblogs omnämnande av oss som är mest igång runt allt som händer. Vi kan oftast spottas på Jaiku :) []