Total Hell 3

Vi har varit på stråkafton ikväll. För min del är det med minst sagt dubbla känslor. Eller trippla. Kanske till och med quadrupla.

  1. Jag har själv spelat i många år. Spenderade också en massa tid på uppspelningar med mina föräldrar då de båda var musikskoleanställda. Så jag har gjort det hela – hela skiten ger mig the creeps
  2. Jag är en ok förälder. Men jag är inte aktivitetsföräldern. Även om jag ibland (upplever jag) pryar som fotbollsfarsa och har gått med på en del av TPs fiollektioner så är jag rätt kass på just den delen. Jag gör det för att jag älskar mina ungar. Men inte fan är det så roligt?
  3. Jag har tinnitus. Förutom att opera och viss klaviatur låter som söndertrasade högtalarmembran så är stråkinstrument inte att leka med för mina öron
  4. Jag har ett rätt bra gehör. Jag är rätt känslig för när något är falskt. Femtio – sextio violin och celloinstrumentalister spelar sällan rätt. Det gnisslar och blir sura toner. Och jag får fysiskt ont när det blir för falskti.

Men det gick det med.
Här, här, här och här finns ytterligare filmklipp från begivenheten.