Schizat

Resumé skulle kunna användas som en bild av en synnerligen fragmenterat personlighet. Först låter de Erik Esbjörnsson rota fram en liten puttig blogg skriven av en assisterande varumärkeschef vid P&G Sverige. Och han ser till att P&Gs skiträdda presschef får läsa bloggen innan han pratar med bloggaren.
Sen skriver Claes de Faire att han tycker det är rätt trist det som hände och bjuder även in bloggaren till tv-studion i Kanal 8, efter att bloggaren fått sparken. Där ges bloggaren möjlighet att faktiskt påpeka att det är fr a är på grund av artikeln som han fick sparken, inte på grund av bloggen.
Sen väljer Resumé i sin trendometer att skriva:

”Axel Bringéus skriver korkade och föraktfulla blogginlägg. På arbetstid dessutom. Hejdå jobbet!”

Vi behöver en ny bättre branschtidning. Nu. Den här lider av svårartad personlighetsklyvning. Och den andra väljer jag att inte nämna vid namn.