Melodifestivalen 3

Förutom att jag är sjukt förbannad på att bli konspirerad av ”apan” (säkert fuckin jävla Mikael Apskaft från Köksveckan) som att ha något med Mr Vi-Tror-Att-Vi-Kommit-På-Något-Nytt-Green så är det dags för melodifestivaluttagning 3.
Allvarligt. Mellanspelet var kul i ett och ett halvt program. Nu börjar det hela bli fullkomligt fånigt. Och eftertjafset är fan under all kritik.

1. BWO. Klockrent. Fast varför de hade danska prästkragar runt halsen vetefan. Men en riktig Bard-dänga.
2. Mickey Huskic. En låt från Sverige på ett minispråk. Intelligent. Eller… Nä. Tack och hej. Nu börjar vinnarskallen hos Hybris Björkman bli väl synlig… Jag garvade allvarligt… plötsligt drog snubben in lite engelska… men ta bort…
3. Frida feat. Headline. Muränan har dykt upp igen. Jahaja. En ordinär svensk pop-reggae. Sommarlåt men allvarligt – den som röstar på den måste vara tondöv. Extremt irriterande rapröst. Headline lär nog inte bli något mer än en tillfällig fjäril. Hoppa upp och sätt dig… *asg* Frida missade slutet… herregud… och de stackarna som tvingats till en snake-pit… Björkman…
4. Therese A från PayTV. Jaha. Nåt är fel när låten börjar med en åskknall… Och sen en popversion av Within Temptation med en massa fåniga centraleuropeiska inslag. Jösses… det här var verkligen uselt.
5. Patrik Isaksson och Bandet. Habil låt. Synd att det var fel sångare… Isaksson sjunger surt. Det laggar hårt i tonerna… Synd på en så pass bra låt. Trummisen är från På Spåret. Fast inte med i Bandet… HS föreslår att den skulle sjungits av Stenmark.
6. Caracola. Namnet gör att de inte borde få vara med… Snygg pop. Men… sorry, surt och att köra något ”Oh a bobapodopa”… *gäsp*. HS tror att den går vidare. Själv är jag i en mycket positivistisk attityd så jag tror att de går möjligen till andra chansen… Linköping är nog den sämsta deltävlingen hittills… Så verkar de lånat överblivna fyrverkerier av E-type.
7. Ainbusk. Har typ firma Pling, Ljunggren bakom sig. Och man lyckas att klanta till det i OB-bussen. Men allvarligt. Det vore jävligt cool att skicka fyra fyrtioåriga gotlänningar till Serbien. … och plötsligt blev det proffs på scenen. Ja jävlar. Det här är Sarah Dawn Finer-klass. Det här är fan… ja jävlar. Tack. Nu var det dags. Serbien får lära sig gotländska.
8. Och så avslutar vi med Eskobar… helt fel kontext. Låten kommer att bli en hit. Men inte här. De borde haft med Heather Nova eller Lisa. Kul idé med karaokestuket i grafiken. Men helt seriöst – kommer Isaksson före Eskobar blir det jävligt irriterat på den här bloggen.

Uppdatering: *asg* Lasse Berghagen som ondskefull nemesis. Det är fan briljant.
Vad i helvete… Nä, nu går jag och lirar Diablo II…
Jag la tre röster på BWO innan jag stänger ner… Svenska folket borde fan gå på hörselkontroll…