Alla hjärtans


Jag hade tänkt att skriva om det igår men något annat kom ju ivägen om man säger så.

Dock. Alla hjärtans dag. Många ”rasar” och menar att det antingen bara är ett kommersiellt jippo (därmed ondskefullt per se). Andra har menat att det är synd om de barn och de personer som inte får några alla hjärtans presenter etc. Och visst är det så.

Men jag tittade också på mina barn. Som älskar den dagen. De pysslar, de gör hjärtan och man får fantastiska kärleksförklaringar.

Och samtidigt vet vi att det är viktigt med ”hack i tiden” – vissa avgränsande punkter som vi som människor kan fylla med mening för att på så sätt hantera flödet av minuter, timmar och dagar. Så även om Alla hjärtans dag i grunden är startad av blomsterbranschen är det inte nödvändigtvis så att det är illa, att tanken inte är god.

Uppdatering: Weman fick choklad och ändrade åsikt :)

Andra bloggar om: , ,