Färdig

Färdig med jobb för några timmar framåt. Tack. För tillfället inser jag att det snart är dags att lämna Microsoftträsket. Visio har fuckat sig, Powerpoint låst sig (och jag hade glömt spara) och Word uppför sig underligare än en neanderthalare på balett.

Var på årsmöte för MiD ikväll, kom hem kvart över sju. Då fick jag förevisat de saker som resten av familjen köpt till Yoda. För nu är det inte länge kvar tills hon (jepp) kommer till oss.

Sen läste jag och Solstickan ut HP och Dödsrelikerna. Sjukt spännande, invecklad och bra på slutet. Jag gillade att hela serien liksom knöts ihop där på slutet.

Så klockan han bli efter tio när jag satte mig och insåg att deadline är nära.

Nu är det dags att sova. Längtar efter att få blogga genomtänkt, läsa min RSS-readers innehåll och göra såna där “normala” (för mig) saker.