Skaderapport
Romme Alpin

Originally uploaded by deep.ed

Solstickan och jag är en smula skadade. Varsin vurpa. Han har ont i nacken efter att ha gjort en kullerbytta. Jag har (förutom två rejäla blåsor på fötterna som jag inte förstår var de kommer ifrån) en rispad mage och sårad stolthet.

Läget var följande: sol och superduper väder. Mjuk pistning men inte lika smörsockrigt som gårdagen. Med lite mer böjda knän så kunde man få rejält bra åkning.

Så i brantaste delen av Avenyn (jepp, den breda nya glassiga backen i Romme kallas det) glömde jag uppenbarligen bort det där med att böja knän och se upp för snövallar. Till höger ser ni skissen över hur det hela hände. Kontentan var att jag, utan skidor, for nerför backen i tio meter på mage. På min bara mage.

Snö är hård och kall. Särskilt mot huden på magen.

Andra bloggar om: , , ,