Hon har växt
Mer Yoda

Originally uploaded by deep.ed

Jodå. Yoda (punpun) är med största säkerhet en tjej. Och hon växer, äter själv, tvättar sig och går på lådan. Skeptisk mot människor än så länge men rejält försigkommen. Och sjukt söt. (fler bilder finns på min Flickr).
Gårdagen var sedan mat och en lång session Diablo där jag styr och sonen är väpnare. Vi gjorde slut på två inhyrda Rogues, men dog inte en enda gång. Vår barbar ”Mord” är en hit.
När jag väl fått sonen i säng kollade jag på slutet av Residence Evil:Apocalypse och tyckte det var roande att se hur det onda företaget Umbrella Corp. hade samma logotyp som Skandia hade innan de nu blev en kopia av Old Mutual.
Sedan petade jag in Vita Husets tredje säsong och njöt. Det är fan det bästa som någonsin gjorts – det är lagom flaggviftande, det är hela tiden grymt intelligent och ändå spännande. Jag såg att de sänder hela serien på Kanal 9 och hade jag haft en PVR hade det varit läge för att spela in allt. Nu får jag väl försöka att hosta upp de tusenlappar som det kommer att kosta att köpa alla säsongerna.

Idag är det söndag. Det är fantastiskt väder. Men ingen skidåkning. Jag är rätt förkyld och trött i kroppen efter förra veckans totala adrenalinchock, och det har varit så varmt att pisterna kommer vara stenhårda. Det är inte så kul att åka då – särskilt inte då mina kanter är rejält usla. Måste lämna in laggen. HS har promenerat till Kuppan. Terrorprinsessan har gått iväg till en kompis och Solstickan försvann som en avlöning direkt efter brunchen. Själv har jag en gigantisk disk att ta hand om, ett hus som behöver städas och (det är ingen högoddsare) ett gäng projekt som pockar på uppmärksamheten.