Rätt blogg vann igen

Även om det finns en hel del att säga om metoden och genomförandet i Wadströms tävling1 så är det gott att se att Mymlan vann. För hon har skapat en sorts community på sin blogg: konstant mycket diskussioner och hon plockar ofta upp ämnen som vi mer ”mediedrivna” bloggare inte skriver om.

Efter allt hallaballo runt Årets Politiska Blogg och nu insikten att det faktiskt inte finns någon riktig bloggtävling så kanske det vore dags. Internationellt finns det en mängd2 och Internetworld körde en – vars tekniska metod och urval var omdiskuterad, 2005 (nej, jag var inte nominerad då heller…). Så frågan är: vem med tid, och datakraft respektive genomslagskraft startar Swedish Blog Awards på riktigt?

Andra om: , ,

  1. att säga att den varit ”synlig på Knuff” när det finns 19 länkar från 13 bloggar är lite fånigt []
  2. Adland körde åtminstone en, WeblogAwards fanns och inom vår lilla sfär av marknadsföringsbloggar har Marketing Sherpas tävling funnits liksom att Trendgalan ett par år utsåg Sveriges bästa blogg []