Se där. Magnus Härenstam är ett svin.

Det finns inget annat att säga om att fortsätta förklara att man bara har två barn och mena att

Om någon frågar mig så är det två barn jag har. Jag skulle tro att majoriteten inte redovisar sina barn utanför äktenskapet.

Vi pratar alltså om Härenstam; en av personerna bakom Fem Myror…, en person som på något sätt blir en symbol för den ”goda” barn-TVn. Som alltså förnekar sitt eget barn eftersom hon blev till på grund av otrohet.

Det är inte utan att ”Stjärnorna på slottet” är en intressant programidé – och Arja S har visat en sida som kanske inte kommit fram i den finska calypsosvängen…

Uppdatering: För att förklara – jag skiter fullkomligt i om Härenstam har knullat med halva Östermalm och gjort fjortonhundra på smällen. Det jag tycker är svinigt är att inte erkänna sina barn oavsett om de är tillpysslade inom eller utanför äktenskapet. Och nej, jag menar inte att Fem Myror blir ett sämre barnprogram men det är intressant att en av skaparna inte lärt sig mer om barns verklighet än att han kan gå omkring och förneka ett av sina egna.

Andra bloggar om: , , ,