Packa kappsäck

Jag insåg att projektledarna får en viss upplevelse av kaos om jag är borta mer än två dagar. Jag fastnade i soffan vid jobbdatorn när jag vaknat och först efter en timme kunde jag få på mig en tröja. Som tur var lyckades jag få tag på en kopp kaffe i varje fall. Så har det fortsatt hela dagen känns det som.

Hur mår jag då? Ptjaa, jag kan inte påstå att jag är frisk. Samtidigt är det bättre och när jag sedan beslutade att vi satsar på att åka till Norrland på kundbesök imorgon torsdag kändes det som om jag återfick lite krafter. Jag är som en jäkla cirkushäst när det gäller mitt jobb.
Så eftermiddag och kvällen har spenderats med att skriva en creative brief för kundbesöket liksom att sätta ihop en workshop för just det här projektet. Imorgon bitti drar vi iväg norrut.

För övrigt har jag en son som börjar bli löjligt lik mig: han strör böcker kring sig eftersom han börjar läsa en bok, sen börjar han med en annan och så håller han på… jag känner inte igen det alls nejdå; att jag i princip har tio olika böcker på gång samtidigt har ju inte alls med saken att göra…

Terrorprinsessan har varit på stråkkonsert idag. Musikskolans alla stråkelever har spelat upp. Jag valde, efter att ha kollat så att hon inte blev ledsen, att jobba hemma istället. Hämtade upp henne och HS efteråt och TP förklarade frankt att det var jätteroligt men trist att sitta och lyssna: hon hade helst stått och spelat hela tiden på scen. Hon älskar det där. Jösses…

Packat har jag börjat med. Det är en märklig packning:

Min jobbdator – ett åbäke på 17″
Liten G4-laptop
Mobilt bredband
Anteckningsbok
Två böcker – en skönlitterär och en faktabok
Digitalkamera + batterier
Projektmapp
Ett par kalsonger
Ett par strumpor
En tröja

Jag är inte nördig alls nej…