Kicka bollarna

Jag har också funderat över den dubbelmoral som visas när AIK:are försöker att hävda någon sorts politisk korrekt kvinnosyn när det visat sig att Bert Milton köpt in sig i klubben. Men Blogge gör det bättre. Och det för onekligen ett löjets skimmer över sig när ordföranden försöker att förklara att det är ett problem eftersom AIK står för något annat. Och självklart är Bystedt oroad över relationen med andra sponsorer – samtidigt som dessa förklarar att det är ett större problem att AIK har ett gäng personer runt laget som tillhör de värsta firmorna.
Det som detta visar är ändå att erotik och porr faktiskt är en reell spelare som mer och mer kommer att bli en del av det vanliga affärsetablissemanget – oavsett vad knallpulverfeminister och skitnödiga signalpolitiker tycker. Och frågan är varför det skulle vara värre än att vi länge haft en vapenindustri som en stark grund för mycket av affärslivet. Det är antagligen ingen av de största ”svenska” verkstadsindustribolagen som inte har delar av sin tillverkning som handlar om krigsmateriel. Frågan är därmed om sex är värre än död? Är porr mer vidrigt och moraliskt fel än krig?

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,