Ludde ger Skeppström en dagssedel

Jag läste i en Komet som jag missat. ”Ludde” – informatörernas motsvarighet till Leon Nordin1 pratar om sitt långa liv inom informationsarbete inom Wallenbergsfären. Och hans uttalande runt Sjödin-affären måste få Skeppström att hicka till och fundera på om han inte ska börja i kassan på Coop istället:

När jag först såg bilder på henne i polispiketen trodde jag de var tagna av de kändisfotografer som häckar runt Stureplan dygnet runt. Så visade det sig att det var hennes presschef som ringt media. Att göra det när man har en tankad chef som slängts ut från krogen måste vara ett av tidernas största tjänstefel.

Andra bloggar om: , , , ,

  1. Precis som att Leon förnyade mycket av den svenska reklambranschen så har Ludde förändrat synen på informationsarbete inom svenska företag. []