Jo. Stabilt.

Ni kommer ihåg det här?
Det hela utmynnade i att Bimbopojken lämnade sin egen grupp (ni vet han var idog med att påpeka att det var ”hans klubb”) och lät den tas över av en av hans polare – som inte bloggar…

Facebook-grupperna är i bästa fall rudimentära men tyvärr saknas mycket funktionalitet. De är satta lite på undantag – exempelvis ser man inte i sin newsfeed (om man klickar på Facebooklogotypen) att något skrivits i sina grupper utan man måste klicka på Groups i vänstra delen. Däremot syns fan och hans mosters alla olika konstigheter i den där newsfeeden… Trist att man valt att prioritera grupperna så pass lågt.

För övrigt har jag fått lov att byta namn på min PDA. Den heter numera Pocket_PC … nåt hade blivit trasigt så hard reset var det enda som hjälpte. På mitt bord ligger nu en låda med mobilt bredband. Problemet är att jag misstänker att ActiveSync och programmet för det mobila bredbandet inte gillar varandra (eftersom saker började rulla när jag plockade bort det sistnämnda).

Och jodå. Jag jobbar. Som en gnu på speed, som en kolibri med ADHD…

Andra bloggar om: , , , , , ,