Uppgraderat daterat

Alter Ego skriver en lång diskuterande postning runt Schulmans stängning av sin blogg med den intrikata rubriken Schulmans Skugge variant.

deepbomb.jpg

Hon är kul. Varför blir inte detvaintejagdetvasossarna den där som syns mest? Läs här och här.
Uppdatering: Det är onekligen intressant att en person som lagt ut sitt mobilnummer i bloggen men sitter och manuellt modererar alla kommentarer… Fast det är klart – hon ligger ju på samma bloggplattform som DVG.

deepbomb.jpg

Ett nytt exempel på hur immaterialrätten får problem när riktiga pengar blandas in i den digitala världen. Ett tidigare exempel är en person som designat en säng i Second Life som ansåg att hans design stulits av en annan. Nu är det en 16-åring i Halland som uppger att han bestulits på sin inköpta figur i online-världen Tibia.

deepbomb.jpg

Steve Ballmer har varit i Sverige. Och förklarat sin take på Googles expansion och onekligen har han en klart intressant åsikt när det gäller Gmail:

Han tar som exempel ett företag som säljer Coca-Cola och för diskussioner med en kund via e-post om att erbjuda Coca-Cola och det dyker upp anonnser från något annat företag om erbjudanden om att köpa Coca-cola.
– Hur kul är det?

Läs också Fredriks intervju med Ballmer.

deepbomb.jpg

NBCDirect har redan startat. Bland annat kan man se nya avsnitt från andra säsongen.