Rapport från gårdagen

Broken Dreams har ett namn som får en att relatera till sorgliga salonger med överförfriskade säljare som bjuder dyrsprit till bedagade damer med djupa urringningar och ryskinspirerad sminkning. Så är det inte. En helt ok restaurang med amerikansk- och texmexinspirerad mat. Vi var en hoper föräldrar som träffades och vi hade ruskigt kul. Lagets två tränare, vars pojkar också spelar i laget är lätt galna och alla var i sitt esse. Det dracks en jävla massa öl och sen gick vi till Bakfickan.

Trots detta så var jag inte tillnärmelsevis så bakis som jag trodde jag skulle vara. Så idag har jag jobbat. En presentation är klar. Imorgon klockan halv nio ska jag vara på plats för att köra den. Det blir nog bra.

Och nej, jag har fortfarande dåligt med tid för att blogga. Allt blir bättre efter 24 september.