Dumpy dumpy

Trenden med fixed gear-cyklar är ju väldigt smart. Antar att samma personer också plockar bort ratten från sin bil. Går ju ändå…

deepbomb.jpg

I Husby badar folk med kalsingarna på. Vilket innebär att badet stängs.

Men vakter som försökt påtala det olämpliga i att bada i skitiga kalsonger har fått svaret att ”vi vet var du bor”

Man kan undra var dessa maffia-wannabes nu badar. Konsekvenser av sitt handlande? ”Vadå… va inte ja ju. Bara…”

deepbomb.jpg

MER har bestämt att Stockholm får kallas Fjollträsk i marknadsföring. Så det så. Men vi i spenaten gillar utslaget. Det skumma i det hela är att det är Mötesplats Östersund som anmält Fly Nordics annons utifrån förklaringen att ”den underblåser negativa stämningar mot Stockholm som redan finns i Norrland”.

Allvarligt – det tror jag stockholmare klarar så bra själva under skidsemestern…

Uppdatering: Peppe Engberg är ledsen för det. Han tycker det är synd om honom och andra stockholmare. Och han tar i:

Den som inbillar sig att ”Fjollträsk” står för något annat än ren och skär missaktning, nedvärdering och sägs av något annat skäl än i förlöjligande syfte, kan inte själv ha varit norr om Dalälven.
Det är klart att de jävlarna gör sig roliga på vår bekostnad!
Att norrlänningar tar flyget till Stockholm är ju inte konstigare än att stockholmare pratar skit om muslimer men gärna ser att de kör fram taxin, öppnar skrädderier och städer Brommakvarten.
Jag väntar alltså fortfarande på att Lars Vilks ska rita en serie teckningar om norrlänningar, gärna på temat bidragstroende dito.

Självklart är det missaktning. Själv ska jag börja kalla honom för Fjoll-Peppe. Eftersom han menar att norrlänningar är bidragstagande. What comes around goes around, Peppe.