Imorgon blir antagligen en bättre dag

För så mycket sämre än den här lär den inte kunna bli.
Men den tog sig lite vid lunch när jag äntligen fick krama om Sis. Och ta en lång lunch med henne.
För övrigt har jag mest släckt bränder. Och varit irriterad på såväl La Bossa Nova som på min trasiga bilstereo.
Nu ska jag hem innan Solstickan slutar fotbollen, och så åker vi ner till Kuppan igen med hans tävlingsbidrag till en LEGO-tävling. Jag gjorde klart bilden redan igår men då var det fel – det fick ju bara vara en bild… Så ny utskrift, ny pannå. Och jag är usel på att skära pannå. Det är därför jag är planner och copywriter… inte AD. Men spraylim är en kul idé.
Sen ska det betalas räkningar och som vanligt är mitt och HS förhållande än sämre runt månadsslutet. Vi har en smula olika inställning till det här. Och problemet är att om jag går in i hennes nojighet om ekonomin blir hon helt konfys. Hela vårt företagsbygge Familjen AB bygger på att jag ska säga att ”det ordnar sig” men att hon då ska få bli förbannad och skälla om att jag är oansvarig. Om jag säger ”oj, det här går inte” så blir det ändå kaputt. Ekonomisk hypokondri – jag borde få Nobelpris för det: både i medicin och ekonomi…
Fick höra av Sis att flera av mina gamla klasskompisar på PIUS nu är kyrkoherdar. Vilket innebär att de tjänar minst tiotusen mer än mig. Jag är less på att aldrig ha några pengar. Jag är less att jag inte bara kan köpa en Fred Perry-väska som jag såg igår. Jag vill bli rik. Fan…
Men bilen går bra (förutom då att vi i normal snålhet köpte en billig bilstereo som nu lagt av totalt…)