Strandhugg 070823

Det är fascinerande att kd inte inser att när en person som administrerat en lag i 26 år själv säger att den är obsolet och väljer att avgå så är det något fel på lagen.

Gunnel Arrbäck och hennes kolleger anser att vuxencensuren har spelat ut sin roll. Men den lag som slår fast att biofilm för vuxna inte får vara förråande ser ut att bli kvar. Det finns ingenting som belägger att det finns en sådan effekt.

deepbomb.jpg

Många har skrivit om Dina Pengars lista över framtidens miljonbloggar och fr a Tjuvlyssnats Damon Rasti har reagerat över de uppblåsta siffrorna och gjort ett räkneexempel. Beta Alfa har skrivit och samlat en del länkar.
Själv blir jag mest störd över att tidningarna binder ris till egen rygg genom att säga till annonsörer “kolla vad dyrt det är med reklam på webben” genom att räkna åt helvete fel, dels att de inte har nog vett att inse att ju fler bloggar som öppnar upp för annonsörer desto billigare blir det att annonsera där. Och att man inte funderat på om bloggandet faktiskt kommer vara lika hett hela tiden? Själv menar jag att bloggen nu nått sin peak, och nu kommer en mognadsfas där ett större antal bloggar kommer att försvinna och de som blir kvar blir mer och mer specificerade.