Smått

Världens bästa WP-skin? Jag tror jag har hittat det. Kolla in Researcher.
Troll-anna fortsätter visa in totala brist på såväl förstånd som på konsekvens:

Jag känner mycket väl igen de personangrepp som användes och visst är det obehagligt! Håller med om att depressioner skall man få hjälp med. Men i Sverige är få tvingade att arbeta ihjäl sig, eller som det numera så modernt heter “bränna ut sig” eftersom det trots allt är frivilligt att jobba!

  1. Det finns ingen chans i helvete att hon hann läsa mina kommentarer. Hon har ett sjukligt hat mot allt jag gör. Och jag undrar själv var personangreppet ligger i en kommentar som sa: “Ibland gör verkligen katter som de själva vill”. Beats me.
  2. Man är alltså inte tvingad att arbeta. Men man måste leva. Vilket innebär att man då, om man inte vill arbeta, ligger samhället till last genom socialbidrag (nej, det är inget frivilligt med socialbidrag – det är ett lagmässigt krav kommuner har på sig). Inkonsekvensen är rungande roande.

Idag är det två långa kundmöten. Och sen Smedjebacken med RT för årsmöte.

Dagens musik:
Smashing Pumpkins: Bleeding The Orhid
God Fear None: Idle Self