Dagens pannben

är sannerligen Mamman som har stumpan.wordpress.com. Jag skrev genomtänkta kommentarer men vassa, och uppenbarligen har hon aldrig haft så mycket trafik en dag som idag (typ närmare tusen nya träffar – på tre månader har hon tidigare haft något över 10k). Alla är borta. Så också Alter Egos enda kommentar.

Patetisk människa. Är det något som jag anser borde rendera rött kort och utvisning så är det att plocka bort kommentarer som inte passar bara för att de inte gullar med bloggaren. Det är ren och skär revisionism. Men människan lever enligt uppgift ett rätt förljuget liv: öppet bloggar om hur allt är trevligt, men på en hemlig blogg (privat.blogg.se) om hur olycklig hon faktiskt är så vad är annat att vänta.

Uppdatering: Och mig har hon svartlistat totalt. Måste väl ses som en total framgång – att jag nuddade vid ett gäng sanningar som var alldeles för svåra att se. Så då väljer man strutstekniken. Jag blir allvarligt oroad över att människan är lärare…

Andra om: , , , , ,