Dag 1 på resten av mitt liv

Första dagen på jobbet. Gick upp sju. Det kändes att jag bara sovit fyra timmar. På med kaffe, dusch och sen käkade jag frukost – för att sedan göra kaffebricka till HS och Terrorprinsessan. Åkte till Falun och insåg snabbt att jag kunde trynat ett par timmar till: vi var tre pers på byrån. Jag, La Bossa Nova och en AD. Gjorde iordning överlåtelser för domäner, instruerade vår IT-support som dök upp och rensade sånt som blivit liggande lite huller om buller i den allmänna mappen på datorn.
Sent omsider, med avbrott för lunch på ett pittoreskt innergårdscafé, planerade vi upp det möte vi ska ha med en kund idag. Det hela bygger på att för en rätt liten pengapåse ändå försöka att klämma fram mycket – för att det hela ligger i ett större sammanhang som kan bli mycket bra med jobb. Mitt i mötet kom ett SMS: ”Vi är i Borlänge nu.” Vad i helvete?! Har Josh och Drottningen skaffat racerbil? Jag skickade tillbaka ett snabbt SMS om att jag var kvar i Falun. Avslutade mötet så fort jag kunde och åkte. Mötte upp paret från Tälje vid Alma’s Café och avslutade dagen med ett par timmar fikande i solen på uteserveringen.
Sen fick jag åka hem eftersom jag lovat att skjutsa HS till hennes kompis för en tjejkväll. Och fick sedan också se deras nyrenoverade funkishus med ett kök värt att döda för.

Dagens musik:
Nine Inch Nails: Capital G
Antiloop: In my mind