RvdB förnekar sig inte

I Slaskhinken (som väl DMs blogg Köksveckan bäst kan kallas) har Rolf idag kommit med ett fint litet inlägg som väl visar på hur mycket tid han lägger på att ta reda på vad en sak faktiskt handlar om:

Bloggaren och sexkonsulten Isabella Lund manar till bojkott av DN. Jag vet inte vem som hycklar mest. DN som inte vågar länka till en människa som säljer sex eller Isabella som inte tycker att det är gott nog med en annons i Expressen.

Intelligent och kunnigt. Verkligen på pricken vad Isabellas blogg handlar om. Ungefär så sunk-fegt som man kunde tänka sig.

För er andra som ännu inte förstått vad det hela egentligen handlar om kan ni läsa min tidigare postning: DN censurerar och tystar sexarbetare

Uppdatering: Och jag föreslår också att ni kommenterar så att RvdB inser att han nästa gång ska ta och läsa på.

Andra om: , , , , ,