Bra skrivet på bloggar + en massa om Schulmans

 • Det här är känslosamt, bra skrivet: Att inse vem man är.
 • DASAI skriver om en liten biblisk felräkning: Visste du att Vilddjurets tal är 616?
 • Stattin är grymt satirisk – det var ett tag sedan: han tjongar till Schulmanin i Nytt fall av dopning i bloggosfären och Tjuvlyssnats brand-stretchning i passivt-AGGRESSIVT!!!.

  Tusen varianter på passivt-aggressiva ”Din mamma jobbar inte här”-lappar, hos passiveaggressivenotes.com. Jag luktar affärsmöjlighet för Damon Rasti. Kanske kan det till och med bli en tidning.

 • Roande är också Barczyk som också tar upp Schulmanin:

  De är dagens Fadde och den slitna blondinen jag glömt namnen på. Någon måste ta deras plats och hon där kejsarsnittsneurosen ju är inte längre tillgänglig.

 • Betan berättar om att Schulman-stalkern har outat sig och visar sig vara Klaus-Peter Beiersdorf som är pressansvarig på SVT (åtminstone var han det – hans flagranta intresse för jobberbjudanden är lite underlig). Samtidigt kan jag inte heller skaka av mig att det hela är ännu en stunt.
 • Lisa sparkar på Frida Muränas blogg igen.

  Såhär med facit i hand ångrar de [Expressen.se; deep.ed kommentar] nog jävligt mycket att de skulle vara så edgy och plocka in den där ”Dunka mig”-tjejen. För hon har inget att säga, verkligen inget, och som grädde på det svarta sorgemoset stavar hon dessutom som en lunarskadad fjortis.

  Minnesgoda läsare kommer ihåg att jag gjorde detsamma fick jag rejält med spö av Schmut.