Pyssel och lite sånt

Lite pyssel.

Som några av er vet brukar jag uppdatera postningar on the fly. Jag har valt att göra det i själva originalpostningen för att det ska bli någon sorts kontext för personer som kommer in och läser. Problemet är ju att alla inte vet om det. Högst upp i varje postning finns nu ett datum då postningen uppdaterats. Under tiden letar jag efter någon plugin som kan lista uppdaterade postningar i sidebar. Om någon vet en sån plugin så hojta till.

Sen har jag fixat en roande lista över de bloggare jag mött eftersom den här sommaren har inneburit att jag mött såväl Studiomannen, Hedgehog-Sara, Josh men också de gamla QS-arna Lvx och Älvan.

Jag har också uppdaterat QS-listan med några nya namn. Och till på köpet ringde Tokbusa mig plötsligt men våra vägar korsades dock inte den här gången.

Det är väl bara att inse – mitt sociala liv skulle vara jävligt skralt utan Internet…

Andra om: , , , , , , , ,