Dytte slickar lite

Det har ”Dytte” aka Joakim Anderson kommit på. Han spammar med kommentarer som uppmanar till att ”få tillbaka Silverfisken dit han hör hemma.”. Couldn’t care less. Det som gör mig lite småirriterad är att ”Dytte” (allvarligt – bara namnet är ju löjligt) skiter i nätetiketten och dunkar upp sin kommentar i en post som inte har något med hans kommentar att göra. Det är vad man kan kalla en ”goddag yxskaftskommentar”. Och såna gör man bara ostraffat till personer som man tidigare har haft någon form av kontakt med. Om ens då. Dritt-Dytte har inte ens någon egen blogg. Självklart inte. Han är bara intresserad av att få av andra. Aldrig ge tillbaka. Patetiskt slickarbeteende.

Brun om munnen-Dytte har därför fått ett mail från mig:

”deep. ed”
to anderson.joakim

4:48 pm
Jag är inte intresserad…
…varken av var Jonas skriver sina skrönor eller att delta i någon fånig ”snälla-*slickslick*-kom-tillbaka”-holmgång. Han är vuxen och erfaren inom PR nog att välja själv.
Du kan för övrigt fundera hur du skriver dina saker:
dels är din kommentar lagd i en postning som handlar om Schulman. Inte om Fisken. Det räknas som ett rätt grovt brott mot nätetiketten. En bloggs kommentarfält är ingen jävla generell gästbok. Du har brutit mot ett budord svårare än det sjätte i den mosaiska lagen.
Dels skriver du att silverfisken ska komma tillbaka i din mail. Snacka om att skjuta sig själv i knäskålarna. Pinsamt uselt och garanterat löjeväckande. Tur för dig att du inte la till din egen blogg i adressfältet. Eller så är det så att du inte är kapabel att fixa något sånt.

Är det någon mer än jag själv som inser att jag är lite sugen på ett schysst flame war? ;)

Andra om: , , , , , , ,