Dagens plattnacke

Är den jävla idiot till förälder som anmält Elons reklamfilmer till Konsumentverket eftersom han är rädd för att de kan ge hans barn idéer om att klättra in i ugnen eller frysen…

Jag tycker att detta är mycket vilseledande för barn som ser denna reklam. Om en vuxen kan ligga inuti en tvättmaskin så är väl det inte så farligt kan barnen tänka och gör likadant. Barn gör inte som vi säger, dom gör som vi gör

My god! Jag står för att jag anser att det borde finnas körkortsprov för att få skaffa barn – och om man kuggade får man lämna viktiga kroppsdelar till forskningen. Och då menar jag inte den här mannens huvud eftersom det finns liksom inget i det att forska på…

Ta ditt jävla ansvar för dina barn istället för att sitta och fåna dig! Jävla plattnacke. Du är säkert från Eslöv också. Och frikyrklig. Och folkpartist.

Andra om: , , , , , ,