Found and forever lost

Jag är stressad inför att åka iväg. Så är det bara. Superstressad. Så mycket som måste vara klart innan. Måste göra nåt sorts bokslut för RT, måste skriva en reklamfilm, måste skriva ett pressmeddelande osv osv. Och det enda som känns vettigt är att inte göra något alls. Nu vill jag ha semester.

Sena eftermiddagen och en bra bit av kvällen har gått åt till att jobba med delägargrejer.

Memory Stick:et som jag trodde var borta är återfunnet. Idag fick jag en påminnelse om att hämta det. Problemet är att jag inte fått någon första avi om att hämta det – och till på köpet nere på Tempo på Jax! Den andra delen av det beställda (en Rumble Pad 2 till Solstickan) fick jag hämta på det vanliga stället: OKQ8… Nån har klantat till det rejält – och det är inte jag…

Andra om: , , , , , ,