Slightly case of circus

Igår kväll var det cirkus på dagis. Stor show och självklart: Terrorprinsessan var konferencier (och regisserade också sina kompisar när de inte gjorde som det var tänkt). Hon var jätteduktig. Som om hon inte hade gjort annat än att stå i silvrig hatt, svart klänning och lila boa. Och presentera saker som skulle hända. Hon var (självklart) med i ”Balettflickorna” också, och gjorde ett illusionstrick. Och…
Det är bara cirka en vecka kvar på dagis för hennes del. Sen blir det förskoleklass. De är stora barnen. Vart tog det vägen liksom? Deras morfar och mormor åkte upp bara för att se cirkusen, eftersom de inte kunna komma på någon lucia eller annat.
Så – trots att jag inte gjorde något vettigt kom jag ändå inte i säng förrän sent. Inser att det är väldigt lätt att falla in i den lunken: att inte sova.
Nu sitter jag på kontoret. Ska försöka integrera en befintlig varumärkesstrategi i en annan modell som kunden behöver. Ungefär som att bygga om en hotrod till en kombi.

Andra om: , , , , ,