Det här med Reinfeldt och vatten

Inte nog med att det hela Reinfeldt-grejen är fånig så håller jag med dab och det är fan skönt att Hamilton åtminstone inser att det hela är omdömeslöst och korkat. Vad visar det? Jo, att ”GSÄPÅ” (Ganska Säker Pålis) har en del kvar att göra när det gäller säkerheten – trots en mördad statsminister och en mördad utrikesminister. Och att Strix har slut på egna programidéer och väljer att köpa in kassa internationella format:

Grundtanken är att tio mindre kända svenska komiker ska utsätta såväl kända som okända svenskar för besvärliga situationer.

Jaha. Är det kul? Och ocensurerat ger röst åt en viss känsla av att hela mediaverkligheten är stagead av någon med dold kamera:

Ingenting känns som på riktigt.
Och nu. Nu är jag säker på att alla brott, alla rån och sprängningar och olyckor och bedrägerier och fanstyg är iscensatta av Strix.

Problemet är väl att vissa av oss skiter i om det var Reinfeldt och önskar bättre media medan Laakso och andra ser det hela som en mer politisk handling. Själv har jag jävligt svårt att se att Strix och programidén ”Balls of Steel” handlar om opinionsbildning…