Åtta år

Idag fyller Solstickan åtta år. Han har gått och väntat på det här typ en vecka. Så imorse satt han på sängkanten och väntade på oss. Hittills har han fått:

  • En gigantiska Bionicle
  • Ett Obi-Wan Kenobi lasersvärd
  • Lego Star Wars I spelet
  • Eragon-filmen
  • En beställd men ännu icke ankommen Rumblepad II
  • pengar
  • böcker

Sen har hans bästa polare redan kommit men vad han fick av honom vet jag inte.
Åtta år den lille grabben. Det är sanslöst.

Själv har jag slutat att äta Zoloft.
Det är antagligen stort det också.

Igår jobbade jag några timmar och sedan körde vi sopor och skräp till Fågelmyra med lånad släpkärra. Att jag är kass på att backa med bil är känt, jag är urusel på att backa med släp – men fördelen är att jag faktiskt är bättre på det än HS. Sedan käkade vi pizza och drack en jävla massa vin med kompisar.

Andra om: , , , , , , , , , ,