Saker som rör sig

Fan tar pengarna vägen? HS har slut på sitt konto. Det är 11:e maj…

Såg en reklambild om ”hälsoskor”. Och på bilden var det Foppa-toffelkopior… Allvarligt talat: Foppatofflorna (och crocs) är fan en fara för min hälsa. Min estetiska hälsa! När jag ser såna blir jag lätt mordisk. Det är tur att det bara är kidsen i den här familjen som har såna – för dem kan jag ju inte bli arg på.

Jag har valt att helt enkelt ta en dag off idag. Jag har fan jobbat nog den här våren för ett år framöver.

Insåg att jag aldrig hade tvättat med vår nya tvättmaskin. Säger en del om hur mycket jag jobbar och hur traditionella våra roller blivit. Å andra sidan är kläder dyrt.

Om en timme kommer Solstickan hem. Själv. Han är stor nu.

HS tentar för tillfället.

Fredrik och gänget på Miami har vunnit Grand Prix på Stockholm Media Award. För Älska MER-kampanjen.