En söndag igen

Dagen har begåtts med arbete. Pitch-work för att vara lite rolig… (nähä – men va fan…). Trendanalyser, målgruppsanalyser och kreerande av fyrfältare för dessa. Animerade. En fråga är – varför i helvete kan man inte göra animeringar i Visio?

För övrigt har den första lunchen på uteplatsen avätits. Köttfärssås och spaghetti. Och jag har läst ikapp mig på de senaste veckornas DI Weekend. Och insett att jag faktiskt är förälskad i Annie Wegelius. Ännu.

Solstickan och jag cyklade på seneftermiddagen iväg för att lämna inbjudningskort till hans kalas (eller vi lämnade ju faktiskt korten till hans kompisar). Tyvärr visade det sig att min MTB:s däck till slut gett upp andan. Det märkliga är att jag aldrig haft punktering på den cykeln – jag köpte den 1996 eller nåt. Men nu var bakdäcket platt. Så jag fick ta HS kombinerade kärringcykel/stridsvagn. Det var bara att bita ihop och kajka iväg. Den väger typ ett halvt ton exklusive mig. Vi har alltså cyklat runt hela Forssa och lämnat inbjudningskorten. Och än en gång har jag konstaterat att jag behöver skaffa mig en GPS. Jag är sannerligen totalt värdelös på att hitta.

Andra om: , , , , , , , , , , ,