Vi gå över daggstänkt Telefonplan

Det är roande att få kritik av sitt språkbruk och sin fattningsförmåga av personer som inte ens kan läsa innantill om mailverifieringen…

I vilket fall – idag är det sjukt blå himmel, meteor-logerna hotar med varmt väder och jag är som vanligt klädd i svart. Reklamare fungerar bäst på vintern eller i ett AC-laddat rum.

Funderar för övrigt över det här med Telia. Staten dvs. Alliansregeringen gör allt bakvänt. För min del är det ok att sälja ut Telia: men att flagga för det som man gjort och därmed totalt dumpa aktiekursen är så totalt sanslöst hjärndött att man inte tror att det är sant…

Själv väntar jag på att få ett företagsabb till mobilen. Väntar eftersom jag inte vill göra av mig med mitt nummer. Så Telia ska då överföra numret till Tele2. Det tar uppenbarligen tid. För mitt inre ser jag hur teliaanställda går över till konkurrenten med en siffra i taget. Och det är tungt så de lyckas bara göra överföringen en gång i veckan. Någon annan förklaring finns inte till att det snart gått två månader…

Andra om: , , , ,