Inte tisdag men måndag

Jahaja. Nu är i varje fall både varumärkesstrategin och mediestrategin klara för att presenteras för kunden.

Hela kvällen trodde jag det var tisdag. Så jag läste för Solstickan och tänkte sen se House innan jag började jobba. Så kom jag på att det var ju faktiskt måndag. Okej då – CSI. Men icke.

Så efter ännu en dust med nyheterna och ännu en gång fascinerad över hur illa ställt det verkar vara med strategin i Folkpartiet efter att Johan Jakobsson fått respass. För vad gör man? Jo, avsätter Leijonborg som under fyra månader kommer att vara en ”lame duck” utan något större intresse för vare sig statsrådspolitik eller partipolitik. Sedan ska partiposten tas över av någon som ska bygga upp en egen plattform inom partiet samtidigt som man är i regeringsställning. Visserligen kommer det förenklas av att hela soppan gjort Alliansen lika stabil som ett korthus i snöstorm men ändå.

Dagens soundtrack:
NIN – nya skivan är så osannolikt bra.
By Heart – tänk Kent men på engelska.
Avathar – riktigt ondskefull doom-metal.

Andra om: , , ,