Trött efter intensiv mötesfylld dag

… hade tänkt att försöka hitta inspiration till att få liv i Researcher men orkar inte. Dagen har spenderat i möten – och problemet är att det då känns som om man inte direkt producerat något. Sista mötet var på Högskolan där vi var ett gäng personer från media/info/reklam-näringslivet som fick träffa våra nya mentorsstudenter för första gången. Trevligt – och det är onekligen intressant att det varje gång är ungefär the usual suspects som är med (nejdå, studenterna är ju nya varje gång). Själv är jag nu mentor till en som går MKV med sportinriktning och en DDM-student.

Bland annat spelade vi bowling. Jag förlorade.

Extra roligt är att träffa de som jag förut varit mentor åt – som nu ska vara mentorer i sin tur. Då blir man lite stolt.

Andra om: , , , , ,