Dagsedeln

Igenkänning. Läs En välspelad bluff. När börjar man känna nåt annat? Och bör man göra det?

4-skull1.gif

Dagens uttryck:

Jävla crème fraiche 1% ”du märker ingen skillnad!” nej nej och Roxette är punk.

Hon gör det igen.

4-skull1.gif

*mohahaha*

Och blogg-psykopaterna, de är antingen rättshaverister eller människor som har hakat upp sig på något eller någon, och sen inte kan släppa det utan måste agera. Psykopaterna kan också vara egendomliga typer som tror att de kan förändra världen genom research, mediedrev och länkning. Att de politiska bloggarna endast vill nå ut men sina åsikter för att kunna förändra samhället till det bättre, det är bara snack. Egentligen vill de endast visa upp att de själva har bra idéer och är kloka människor, för om de inte vore narcissiter så skulle de inte ha behovet av att ständigt synas, höras och boosta sig själva och sina åsikter. Och jag själv, jag är väl både narcissist och en aning psykopat så som jag håller på, men jag är medveten om det också.

Jodå. Hon kan fortfarande.