Söndag söndag varmt

Äntligen har jag läst igenom IDG.se-feeden från mitten av mars fram till idag. Det var väl ett par tusen inlägg eller nåt… Star:at ett antal grejer som jag måste läsa noggrannare utifrån mitt jobb som it-ansvarig på byrån: CS3 har ju äntligen kommit. Och ett gäng artiklar om hatade LOU. Min feed-reader är fortfarande överfylld även om jag helt enkelt skippar ett tusental postningar från NYT, ABC och andra. Mars var uppenbarligen en månad då jag tappade kontakten med omvärlden en stund.

Ätteläggen och HS är och handlar presenter inför dagens båda barnkalas.

Nu ska jag byta om och gå ut och byta däck – förkylningen får jag hålla i schack med Alvedon, nässpray och envishet. Fattar inte riktigt hur jag ska stå ut med värmen på garageplanet men what the heck: vissa i familjen får gå i pyjamas i fyra dagar – andra ska vara friska på nåt dygn.

Ses om sisådär åtta däck, 36 muttrar. Typ.

Andra om: , , , , , ,