Saker jag läst

Mickey är briljant rolig i Glad polackskånsk Påsk.

4-skull1.gif

”En del människor är så äckligt vana vid att bara runka av varandra för den ömsesidiga bekräftelsen att de svimmar av chock om någon uttrycker en enda tanke som inte är inlindad i rosa sockervadd.”

Hittat hos Ida aka Legally B som hittat det hos AnnelieAnnika aka Beautifulones (och det är som vanligt ingen större mening att försöka trackbacka blogg.se-bloggar…)

4-skull1.gif

Igenkänning i kubik: om att omdefiniera sig själv.

4-skull1.gif

Exakt!

För mig är kommentarsmöjligheten det till stor del gör en blogg till just en blogg. Det blir så platt på något sätt när ingen har möjlighet att ge sin syn på det skriva direkt utan måste starta egna inlägg i den egna bloggen

Bea har förstått grejen.

4-skull1.gif

Bloggen Bent sticker ut näsan och menar att Bloggarna består till 90% av skit (via BFKEM) och samtidigt så har han ju rätt. Problemet är att ungefär 90 % av alla tidningar också mer eller mindre består av detsamma.

4-skull1.gif

Ser ut som en tanke att Expressen publicerar en debattartikel av sin forne journalistkollega Niklas Svensson samma dag som han ska upp i rätten runt SAPnet-röran: ”Politiker fixar nyheter till lata journalister”. Är det några nya saker han kommer med? Nej. Är det upprörande? Inte för mig som jobbar med PR. Är det ett sätt att förminska impacten av att vara åtalad? Självklart.

4-skull1.gif

Om Friggebo blev känd för sitt misslyckade ”nu ställer vi oss alla upp och sjunger tillsammans We shall overcome” (mycket roande återgivet här och i en genomgång av allsångens historia) så lär Freivalds eftermäle bli ”Jag gjorde inget fel”. Hon gjorde inget fel när hon som bostadsminister försökte stoppa hyresrätter till att bli bostadsrätter men själv gick med på att köpa sin hyresrätt. Hon gjorde inget fel i samband med tsunamin och nu inte heller i samband med nedstängningen av SD:s hemsida.

4-skull1.gif