Jösses vilken soppa

Folkpartiet har fått sitt eget Sjödin-gate. Hela rättegången runt SAP-net-grejen visar egentligen bara att politiska tjänstemän är lika dumma som andra tjänstemän. Enda skillnaden är att de pluggat ”Vita Huset” för att lära sig hur man ska göra. Jodenius har snurrat till det igen. Och fajten mellan Jodenius och Jakobsson är som att se ett korplag möta Man U. Jakobssons strategiska tänkande strimlar Jodenius förvirrade bortförklaringar. Sen är det också intressant att Jodenius inte kommer ihåg vad Johan Jakobsson sa men däremot menar att han exakt kommer ihåg vad Niki Westberg sagt. Beteendemässigt är det märkligt då vi tenderar att minnas bättre vad den person med mest makt säger – och det är i det här fallet partisekreteraren Jakobsson. Och Jodenius lyckas självklart att totalt tappa all trovärdighet:

Per Jodenius ger ifrån sig ett kräkljud innan han går iväg på lunch tillsammans med advokaten innan rättegången går in på sin sista eftermiddag.

Andra om: , , , , , ,