Undantaget 1124

Sista dagen här. Snart åker vi norrut. Jobbar ett par timmar – planerar vårt event OmForm inför hösten. Kan lugnt säga att Dark Tranquillity ger en viss kreativitet – särskilt när det handlar om att kreativa fram idéer runt temat om virtuella verkligheter.

omformworkdt.jpg

Lite spejsat är det att ha så pass bra interna högtalare som jag har i min ASUS. Dels så ger det fullgott ljud – plus att det blir en sorts multisensorisk upplevelse då basen känns i kroppen på ett mycket påtagligt sätt eftersom den går rakt in i handlederna när jag sitter och skriver.

Morgonen var mysig. Barnen kom ner med mackor och kaffe till oss, och busade sedan runt. TP är genomsnuvig så hon låter riktigt komisk när hon pratar. Solstickan är så mycket åttaåring man kan bli – snurrar, pratar, lever om. Och funderar över såna saker som skilsmässor och livets uppkomst.

Om ni har DN tycker jag ni ska läsa artikeln om designparen (hittar den inte på nätet). Blank, Hope och 5th Ave Shoe Repair. Lärorikt och inspirerande.

Andra om: , , , , , , , , , ,