Ref:deepedition

reklam kille grandiosa – snacka om att komma rätt! :)

Satanismens värden – jahaja… well: Temple of Seth var för några år sedan det närmaste man kunde komma den sanna satanismen: dvs. en filosofi utan tro på något annat än människan. Resten får ni utröna själva – jag tror varken på Gud eller Satan.

Linda Skugges utvik – men hallå. Perversioner undanber jag mig! *hmpff* Ska det vara utvik ska det väl vara något som är någorlunda vackert att titta på. Det är nästan värre än sökningen: carola tuttar.

jönköpingsdialekt – är inte vackert nej.

men fack men – fackföreningen men men … :)

obesvarad kärlek+svar – om något är ”obesvarad kärlek” är det väl riktigt puckovarning på att göra en sökning för att hitta svaret?

snuttifiera wiktionary – jojustja. Ordet ”snuttifiering” är ungefär lika intelligent som kvällstidningsordet ”rasa”

jag är inte politiskt korrekt – inte jag heller: fast jag söker inte på Google för att verifiera det.

Asperger för flickor, Överintelligent – jag trodde att vi kommit längre i jämlikheten…

linda skugge elmo – jag fattar ingenting

johanna sällströms självmord och begravning – känns som om personen behöver hjälp ur sin sorg by proxy

imperalismen – jag skulle knappast söka efter den på Google.

vad betyder referrer – referent.

livet – Google-sökning