Plattnacke kallad ”stina”

Döm om min chock och förvåning när såväl Koolugnt, Land of Whatever (liksom sidobloggen En Ny Era) och Bad Girl Journal stängt ner precis samtidigt! Och allt beroende på ett jävla trollpucko kallat ”stina”.

Det här är tre bloggar som verkligen är intressanta att läsa: som kör med mycket personliga och öppna kort, och som visserligen kan uppröra men också lära.

Så kommer en jävla hillbillyplattnacke som denna ”stina” och uppenbarligen lyckas med en ful manöver att alla tre väljer att gå. Jag skulle kunna uttrycka många fula ord, nedsättande om såväl kvinnligt kön, utvecklingsstörningar och andra saker men säger bara: ”stina” – kom hit så ska jag piska på dig ordmässigt så att du önskar att du aldrig skulle satt dig vid en dator. Jävla fegis.

Uppdatering: Det fega kräket Stina har dykt upp hos Studiomannen. Hennes svar är om möjligt än mer skrämmande. Det är en orgie i nedlåtenhet mot alla som inte tycker precis som hon och visar på att det enda hon är ute efter är personlig hämnd. En patetisk personlighet med klart patologiska drag. Som helt enkelt bevisar att det som Emma och Andreas skrivit om de personer som denna Stina så idogt försöker försvara måste vara sant. Annars skulle hon inte så frenetiskt arbeta för att hämnas och få bort skriverierna.

Så en uppmaning till Stina: jag har skrivit en hel del om min mor. Bland annat att hon är sjuk. Du kan få adressen till henne om du vill berätta det – för hon har inte tillgång till min blogg eftersom jag helt frankt stängt henne ute. Hon är precis som dina andra skyddslingar fullkomligt renons på att ha någon egen sjukdomsinsikt så ni passar säkert ihop.

Slutligen: att ge sig på Emma nu när hon är gravid är så jävla lågt att du Stina bara är värd avsky. Oavsett vad du tycker om människor så gör man inte så. Detta, din lilla patetiska halvmesyr, gör dig i min bok för evigt till något som helt enkelt inte har något som helst värde. Du är beredd att riskera ett ofött liv bara för att vinna. Du äcklar mig.

Uppdatering: Stina kan inte läsa innantill. En enkel instruktion om att verifiera email kan hon inte stava sig igenom ens. Och vad en person som hör hemma i Göteborg har för intresse att förstöra för människor i Stockholm går över mitt förstånd. Enlighten me, Stina.