PRV fucks me

PRV:s elektroniska ansökningstjänst muckar med mig. Det är liksom inte någon enkel procedur att ansöka om varumärkesskydd – och det blir inte bättre när man i samband med betalningsförfarandet (kostar minimum 1300 spänn att ansöka om varumärkesskydd) så fuckar hela systemet upp sig och man inser att det bara är att börja om från början… *gaaah*

Idag är en sån där konstig dag – dels börjar den med att jag blir kallad inkompetent av en mediaperson eftersom vi valt att inte köpa annonser i deras mycket lilla media. Johejpådigdu. Hört talas om mediestrategi och att välja utifrån kontaktkostnad? Nä, just nej. Sen så fuckar PRV upp. Och sen har jag en massa grejer som ska göras men jag vet liksom inte var jag ska börja. Baksidan med att inte ha kniven på strupen.

Morgonen började fel också. Dels var jag sjukt trött efter att Solstickan kom in vid fem och skulle sova i samma säng som jag. Mysigt i och för sig men trångt och mina barn har en tendens att sparkas i sömnen. Sen blev det en diskussion mellan mig och HS om vilken bil jag skulle få ta och argumentationen gick:

HS: Men jag ska ju åka in med Opeln till Falun ikväll så det är väl dumt att den går dit två gånger på en dag!
Jag: Jo, det är ju ett känt faktum att bilar mår mycket bättre av att köras i stadstrafik…

Jag åkte Renault idag…

Andra om: , , , , , , , ,