Whiskey och kreativitet

Tänk vad tio centiliter whisky kan göra för kreativiteten även hos en planner. Ett av namnkoncepten för det ena projektet är fan kassaskåpssäkert. Det är så bra att jag nästan inte vill sälja det… Och för det andra projektet har jag hittat sex mycket bra förslag, där varumärkeskoncepten är relativt lättförståeliga men ändå handlar om storytelling of the brand.

Som det ser ut idag så kommer jag också att spendera en del tid med att utbilda personer i branding, kommunikation och sånt. Tack vare nätverk, kompetens (antar jag) och bloggande.

Allvarligt talat – mitt liv är löjligt roligt. Även om det just nu spenderas till 120 % med jobb. Jag har våldsamt roligt, jag styr mig själv och gör det jag är jävligt jävligt bra på. Som präst var jag bara jävligt bra. Det är bara hälften så bra (eller jävligt om man ska vara kinkig).

(Och nej älskade syster – du behöver inte påminna mig om vad jag sa för några år sen… :))

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,