Klargörande

Bara för att klargöra:

  • det här är min allmänt hållna blogg
  • jag skriver vad som faller mig in i den här
  • jag är inte ute efter att få uppmärksamhet om jag skriver hur jag mår. Det gör jag för att minnas senare. Allt är en process. Mitt löfte till mig själv är att vara transparent med mitt mående.
  • jag har ganska god koll på både mig själv, det här med beteende och mina gränser. Faktiskt.

Det är inte så att jag inte tycker om att vissa människor bryr sig men jag har en utomordentligt stark allergi mot pekpinnar. Så är det bara. Anser man mig otacksam – so be it. Jag är inte här för att uppfylla människors behov av att hjälpa.

För övrigt känns allt lättare. Jag har gjort en genomgång av det projekt som tärt värst och insett att (som vanligt) fanns svaren där – bara jag inte stressade fram dem. Varumärkesstrategin finns nu i mitt huvud och på tjugo anteckningslappar. Imorgon ska de in i datorn.

Nån som har en bra idé för en reklamfilm? Där har jag däremot lite torka för tillfället.

Andra bloggar om: , , , , ,