Hårdare

Idag har jag totalt tappat sugen. Bara sådär. Känns som överallt man vänder sig så får man alltid en kniv i ryggen. Jag hade uppenbarligen glömt bort vad jag lärt mig i livet: att aldrig lita på någon. Aldrig ställa sig i behovsställning. Aldrig tillhöra. Håller på att initialisera plan B.

Tough luck, men jag blir bara hårdare, elakare och mer inriktad på resultat och effekt. Och på mig själv och mitt.

För övrigt snöar det – samtidigt som det är tio grader minus. Det var bra på vägen hit eftersom alla andra körde i åttio. Höll på att putta en BMW av vägen eftersom han fick för sig att försöka köra om en annan bil i åttio. Idioter. Perfekt bilmusik på hala vintervägar: All Steel Coaches. Gammalt skönt garagerockband från början av nittiotalet. Tänk en blandning mellan Nomads och Sator. Funderar ibland att döpa om bloggen efter deras låt ”Spacesluts in the slammer”.

Andra bloggar om: , , , , , , ,