En blog, en film och planning

Jag har fått pisk av Solstickan i hans läxa – ett sorts räknememory. Och sen vann jag i schack – men det dröjer inte länge innan han också helt dechiffrerat den strategiska koden som innebär att han kommer att vinna mot mig.

Hittar en ny blogg via mina referrals: kajen och inser att Bison-Fredrik också fallit till föga och insett att det finns mer som måste omskrivas än reklam. Det är vackert.

Så såg jag filmen ”Snart är det lördag igen”. Den var… lite rolig. Ett nytt grepp. Själv skrattade jag nog mest åt början och åt den otroligt intrikata taskspark som filmen är mot såväl reklamkunder som mot oss reklamare. Det är en halvtimmes crunch. Inte mer, inte mindre. Lite Ironiska Generationen som kapitaliseras av ett varumärke – och tvärtom. Det är reklamfilmspot gånger 60 typ.

Skrattar fortfarande åt Ninas definition av en typisk planner. Och åt hennes ironiska rättelse.