dendärjävlautmaningen

Jamenvafandå. Var väl presidenten som utmanade mig för längelängelänge sen…

Fem påståenden. Ett är fel.

  1. Jag har hånglat med Kaj Kindvalls brorsdotter.
  2. Jag har sett Carola i bara underkläder.
  3. Jag har festat med ”Olyckan”
  4. Jag tackade nej till att viga Nicklas Lidström.
  5. Jag har blivit utskälld av Cay Bond.

Och glöm nu inte att verifiera mailadresser! Så här går det till: när du kommenterar måste du lämna en riktig mailadress som du har tillgång till. Dit kommer ett verifieringsbrev att skickas. Klicka på länken i mailet och sen är det klart. Sigge Eklund klarar det inte, Nina Unesi lyckades inte ens att avge en sann e-postadress och BRB är uppenbarligen för korkad för att lyckas (eller så har han totalt gått bort sig bland alla sina personligheter).

Ett är rätt, en är fel. En är visserligen lite slamkryparvarning på.

Andra bloggar om: , , , , , ,