”Va va de fö siffror?”

Jag kommer inte åt surveyprogramvaran. För jag har glömt lösenordet. Och hittar det inte.
Jag kan inte switcha Blogger till nya (fd Beta) eftersom ett par bloggar helt enkelt inte fungerar att göra det med. Och den ena (den gamla Missanpassade 2) går inte att restaurera, eftersom då måste jag ha nya betablogger-inloggningen… som jag inte kan få på grund av att den bloggen behöver restaureras först… A digital momentary lapse of reason…

Nåt som funkade (för en gångs skull) var SJ:s bokningssystem. Så nu har jag bokat tåg till Östersund. Och taxi, och internet på tåget. För jag har lovat La Bossa Nova att jobba under resan.

Har suttit och försökt att jobba lite. I mitt nya lilla krypin under trappan. Japp, mitt hemkontor är numera flyttat tre meter västerut sett från det gamla – skrivbordet är ett sjuttonhundratalsklaffbord och närmast står pianot… Arbetsrummet? Well, där står ju familjens dator…

Imorgon ja. Workshop med nygammal kund. Ska bli rätt intressant att göra en riktig varumärkesstrategi åt en kund som byrån har jobbat med länge.

För övrigt har vi jättemycket snö. Men det lär smälta bort under veckan… Ärligt? Det blir ingen vinter i år.